Hogyan kezdj bele?

 

A tisztító ülések (Clearing sessions) a szakmai etika és titoktartás keretein belül zajlanak, mindig veled egyetértésben és a számodra legfontosabb területeken. Ez rendszerint magába foglalja a kapcsolatokat, munkát, pénzügyeket, egészséget, szexualitást és spiritualitást.

 

A folyamat egy félórás ingyenes felmérő konzultációval indul, ahol megbeszéljük a helyzetedet, tisztázzuk a lehetőségeket és a költségeket, felteheted a kérdéseidet, majd elköteleződsz egy bizonyos számú ülésre. (Egy tisztító ülés 2 óra hosszú!) Ha úgy látom, hogy másutt hatékonyabban tudnak neked segíteni, akkor ajánlok mást.

Gyorsabban vagy lassabban akarsz haladni?

Különböző lehetőségek vannak, és a választás végső soron rajtad áll. Egy tisztító ülés néha elegendő átlendülni egy friss problémán. Rendszeresen felmerülő ügyek esetében heti egy ülés időt ad arra, hogy a felismeréseidet és új képességeidet alkalmazhasd az életedben, és építhess a következő ülés eredményeire.

Mélyebb ügyek kitisztításához, képességfejlesztéshez, átfogó problématisztázáshoz 5–30 ülésre is szükség lehet. Ehhez a nagyon erőteljes és az egyik leghatékonyabb megoldást ajánlom, az ún. Clearing Intenzívet, ami egy üléssorozat: napi két-három ülés 2–5 napon keresztül. Ilyenkor sokkal jobban tudsz összpontosítani arra, amit el akarsz érni, anélkül hogy egyéb ügyek elvonnák a figyelmedet – így gyorsabban haladhatsz előre. Az ülések közötti időt pihenésre, naplóírásra vagy a témádon kontemplálásra fordíthatod.

Az Elmetisztítás időtartama abszolút a képességeidtől és az intelligenciádtól függ, és attól, hogy az Elmetisztítás előfeltételei mennyire teljesülnek. Lehet, hogy mindössze néhány előkészítő tisztító ülésre lesz szükséged hozzá, de az is lehet, hogy ötven órát kell majd előtte más technikákkal dolgoznod. Az első attitűd lehet, hogy tíz ülés alatt megvan, de lehet, hogy kell hozzá harminc ülés. A második attitűd többnyire öt ülés alatt megvan, az utána következők rendszerint még hamarabb. Amikor én vettem részt ilyenen, akkor nekem – az előkészítő üléseket is beleszámítva – a tizedik ülésen volt meg az első attitűd, nagy meglepetésemre, mivel sokkal többre számítottam.

Idehaza Magyarországon ezzel az erőteljes módszerrel egyedül én dolgozom, ill. Nadzsal Ida.Kérj tőlem időpontot ingyenes felmérő konzultációra,
hívj a 06 (70) 365-8476-os számon, keress meg a Skype-on (leelahu),
vagy hívjad Nadzsal Idát.


Olvasd el az Olvasószobában a Kommunikáció mesterfokon – Kézikönyv az elme tisztításához című anyagot is!